Upptäck NEO – Den senaste innovationen från ROXX

Vi är glada att presentera det senaste tillskottet i ROXX-familjen, NEO – en banbrytande wash- och floodlight som är designad för att möta samtliga behov hos dagens mest krävande projekt. Med imponerande prestanda och en rad innovativa funktioner har NEO redan skapat stort intresse inom professionell belysning för liveevent, teater, och TV-produktioner.

Fokusera på precision och ljuskvalitet

En av de mest framstående funktionerna hos NEO är dess förmåga att leverera en otrolig ljuskvalitet oavsett situation. Med olika magnetiska filter som sträcker sig från 8° till 80° erbjuder NEO en flexibel och exakt ljusspridning som kan justeras för att skapa antingen skarpa, fokuserade strålar eller breda flood-effekter. Detta ger användarna stor kreativ frihet när de designar ljussättningar för olika miljöer.

Dessutom levererar ( ta bort ) NEO över 37,000 lux vid 5 meters avstånd, vilket gör den till en av de mest kraftfulla ( ljussstarka )  armaturerna i sin kategori. Oavsett om du jobbar med stora utomhusshower eller intima teaterproduktioner, garanterar NEO den ljusstyrka som krävs för att få fram den visuella effekten du är ute efter.

Överlägsen färgåtergivning

NEO är utrustad med 24 stycken 40W RGBL (röd, grön, blå och lime) LEDs, vilket möjliggör en fantastisk färgåtergivning och skärpa. Med ett CRI och TLCI-värde över 85 säkerställer NEO en konsekvent och exakt färgåtergivning över hela det vita spektrumet. Detta är särskilt viktigt för TV- och filmproduktioner där korrekta färger är avgörande för att skapa en naturlig och tilltalande bild.

Byggd för att prestera under alla förhållanden

ROXX NEO är inte bara kraftfull, den är också byggd för att klara av de mest påfrestande arbetsförhållandena. Med en robust design och noggrant utvalda komponenter kan NEO användas både inomhus och utomhus, vilket gör den perfekt för evenemang som hålls året runt, oavsett väderförhållanden.

Förutom hållbarhet har armaturen också fokus på användarvänlighet. Det intuitiva gränssnittet gör det enkelt att programmera och styra armaturen, även under tidspress. Detta gör NEO till ett självklart val för ljusdesigners som behöver en flexibel och pålitlig ljuskälla för sina produktioner.

Vill du veta mer om Roxx NEO? Kontakta oss gärna för en demo eller mer information om hur denna banbrytande armatur kan höja din nästa produktion!

Relaterade nyheter